دکتر صابر رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه به مناسبت هفته دولت، دستاوردهای این مرکز را تشریح کرد.
✔️راه اندازی ساختمان جدید اعضای هیئت علمی
✔️تجهیز وبروزرسانی سیستم سرمایشی کلاسهای دانشکده
✔️تعبیر اتاق های اساتید به سیستم سرمایشی
✔️راه اندازی مقطع کارشناسی رشته علوم تغذیه
✔️بازسازی ساختمان و زیر ساختهای آسیب دیده دانشکده در اثر حملات رژیم صهیونیستی
✔️رایزنی و اخذ موافقت شرکت روژین تاک جهت استقرار واحد تحقیق و توسعه کارخانه در دانشکده برای اولین بار در سطح کشور
✔️فارغ التحصیل شدن اولین دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه
✔️راه اندازی کتابخانه مستقل دانشکده
✔️جلب موافقت یکی از شرکتهای سطح استان جهت تجهیز وباز سازی کتابخانه از طریق امور خیرین سلامت
✔️جذب گرفت فناوری توسط اعضای هیئت علمی دانشکده به مبلغ 20میلیارد ریال
✔️قرار گرفتن یک نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده در جمع دانشمندان 1 درصد برتر جهان
✔️کسب عنوان پژوهشگر برتر کشوری توسط 3نفر از دانشجویان دکترای تخصصی
✔️ثبت 5 اختراع در حوزه های مختلف صنایع غذایی
✔️برگزاری کارگاههای کشوری آموزشی کارشناسان علوم تغذیه در سطح کلان منطقه آموزشی
✔️قبولی4 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد در مقطع دکترای تخصصی
✔️راه اندازی 4 هسته فناوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی در مرکز رشد و فناوری