اخبار

گزارش عملکرد دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی در هفته دولت در سال جاری

گزارش عملکرد دانشکده علوم تغذیه وصنایع غذایی در هفته دولت در سال جاری

دکتر صابر رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه به مناسبت هفته دولت، دستاوردهای این مرکز را تشریح کرد.

✔️راه اندازی ساختمان جدید اعضای هیئت علمی

✔️تجهیز وبروزرسانی سیستم سرمایشی کلاسهای دانشکده

✔️تعبیر اتاق های اساتید به سیستم سرمایشی 

✔️راه اندازی مقطع کارشناسی رشته علوم تغذیه

✔️بازسازی ساختمان و زیر ساختهای آسیب دیده دانشکده در اثر حملات رژیم صهیونیستی

✔️رایزنی و اخذ موافقت شرکت روژین تاک جهت استقرار واحد تحقیق و توسعه کارخانه در دانشکده برای اولین بار در سطح کشور

✔️فارغ التحصیل شدن اولین دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

✔️راه اندازی کتابخانه مستقل دانشکده

✔️جلب موافقت یکی از شرکتهای سطح استان جهت تجهیز وباز سازی کتابخانه از طریق امور خیرین سلامت

✔️جذب گرفت فناوری توسط اعضای هیئت علمی دانشکده به مبلغ 20میلیارد ریال

✔️قرار گرفتن یک نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده در جمع دانشمندان 1 درصد برتر جهان

✔️کسب عنوان پژوهشگر برتر کشوری توسط 3نفر از دانشجویان دکترای تخصصی

✔️ثبت 5 اختراع در حوزه های مختلف صنایع غذایی

✔️برگزاری کارگاههای کشوری آموزشی کارشناسان علوم تغذیه در سطح کلان منطقه آموزشی

✔️قبولی4 نفر از دانشجویان کارشناسی ارشد در مقطع دکترای تخصصی

✔️راه اندازی 4 هسته فناوری در حوزه های مختلف صنایع غذایی در مرکز رشد و فناوری
۴ شهریور ۱۴۰۴ ۱۹:۳۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید