مدیریت سازمان حج و زیارت استان ضوابط و شرایط کارشناس بهداشت آشپزخانه مرکزی عراق را اعلام کرد؛
✔️ افراد دارای مدرک کارشناسی و بالاتر در رشته بهداشت محیط، مواد غذایی یا صنایع غذایی
✔️حداقل و حداکثر ۵۰ سال و برای افراد دارای سابقه قبلی به عنوان مسئول بهداشت تا ۶۰ سال
✔️داشتن حداقل سه سال فعالیت مرتبط و در حال حاضر نیز اشتغال به کار در رشته تخصصی(غیر مدیریتی)
✔️مرد باشد
کلیه متقاضیان واجد شرایط که به مدیریت حج و زیارت استان معرفی می شوند به شرکت در مصاحبه تخصصی دعوت خواهند شد و در صورت کسب امتیاز لازم در دوره های آموزشی لازم حضور خواهند یافت.
برادران واجد شرایط باید در اسرع وقت در فراخوان مرتبط در «سامانه جامع کارگزاران حج و زیارت» ثبت نام نمایند.
گفتنی است کارشناسان بهداشت آشپزخانه مرکزی عمره و حج تمتع از بین آن دسته از کارشناسان بهداشت مشرف شده که عملکرد خوبی داشته اند انتخاب خواهند شد